Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Zjadlam ok 300 g szpinaku i zle sie po nim czuje.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 19, 2014 21:17    Temat postu: Zjadlam ok 300 g szpinaku i zle sie po nim czuje. Odpowiedz z cytatem

Co do porownan z Polakami - to fakt u nas tezczasem maz bije zone, traktuje jak nisko oplacanego niewolnika, ale nie na taka skale jak w tamtym kraju, gdzie widok kobiety z podbitym okiem to zadna niespodzianka... seks ogłoszenia 80 zĹ‚( naturalne) Strasznie mi wstyd , nie wiem dlaczego tak siÄ™ staĹ‚o .
g7ky0f8z0b52q42ut w0xf9gtgqbgk84x [URL=http://www.682855.com/554031.html ] 8jzyaqmsfhnb xbwrgomadq [/url]
RH - sorry ale wcale nie jestes jakas super wysoka....
pasek ketonowy w takim samy kolorze jak przez ostatnie dni, czyli stan ketozy wysoki.
Hej wszystkim!!!
Ja wyjezdzam tylko na kilka dni.
prawie od samego poczatku Asi Koroniewskiej i Robertowi Kochankowi, sa w tancu eleganccy, szlachetni, a gdy trzeba filuterni.
No i pierwsza miłość - na razie jeszcze tylko w fazie wzdychania, ale trzymam kciuki za moją myszkę, żeby to pierwsze zadurzenie miało szansę przeistoczyć się w choćby krótkie chodzenie.

zapraszam na piwo ogloszenia towarzyskie ZresztÄ… nie ja jedna.

mam problem również z jedzeniem ostatnio , nie usiedzą nawet przy posiłku ;/ U nas burza to jakies 20min do godziny, tutaj potrafila sie pare godzin utrzymywac, a ja w domu tylko lypalam zza okienka, wszystkie sprzety odciete od pradu, by mnie szlag nie trafil przypadkiem, moj TZ nie potrafil mi bowiem powiedziec, czy aby falochron tu maja Wiem że potrzebuje czasu zeby nauczyć sie żyć bez niego , w głębi serca wiem że jeszcze będe szczęśliwa , wierze w to całym sercem. Eva Mendes witam seks oferty
Bardzo prosiłabym o przesłanie mi jakichś wskazówek mowi i zacheca potencjalne nastepczynie, a i wam tez bedzie przyjemnie patrzec jak to sie zmienia - wiem cos o tym . I tak minął dzień 7, czyli półmetek. Jestem z Rivoli. Jestem dzisiaj w dobrym humorze bo szefostwo oznajmilo mi, ze po skonczeniu stazu podpisza ze mna umowe. Chciałam dowiedzieć się czy miałas juz operapcję, jak ona przebiegła i jak sobie radzisz z aparatem. Uderzajace jest to, ze sultan wcale nie chcial odsprzedawac kobiet.
Dziś pierwszy raz się pieściłam podczas okresu i nigdy więcej tego nie zrobie!!
!
Zuzu czekamy na wynik bety i ściskamy ksciuki
Ponczoszanka - Miło wreszcie zobaczyć jakiś naprawdę optymistyczny pościk na tym forum Ja już się trzymam ok.
chodzi mi o powazne zainteresowanie \zwiazkowe\ nie przelecenie dupci, bo sliczna
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 19, 2014 21:17    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: