Forum Harris Paige Strona Główna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Fajnie.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sro Mar 19, 2014 19:57    Temat postu: Fajnie. Odpowiedz z cytatem

Moje koleżanki z loczkami na głowie powiedzialy, że oddałyby bardzo duże żeby mieć włosy takie jak ja . ogloszenia towarzyskie Już conajmniej od dwóch lat farbuje sobie włosy na ciemny kolor..
serial został uzłożony tak aby jak najdokładniej odzwierciedlał telenowele brazylijskie - stąd św Marysia
zgadzam sie z antymuslim poza jednym - nie wyzywajmy bogow innych religii, to nie jest ok, ci ludzie wierza ze Mahomet jest taki nie inny i uszanujmy to, co nei znaczy ze musimy to pochwalac, bo pochwalac fanatyzm religijny w tym przypadku byloby idiotyczne, nie musimy pochwalac tego co religia im nakazuje, ale wypadaloby sie o niej wypowiadac z jakims respektem.
z ziołami trzeba uważąć
ale sie udalo.
z 62-63kg na 57 kg jeszcze 4 kg i bedzie oki
Trzymaj sie i pisz jak samopoczucie
JeĹźeli odpowiedz brzmi tak to:
Dwa dni temu weszlam na ten link i wykonalam cwiczenia.
Juz widac to po chorych glowach.
nie smakuje ale wcinam ja na sile ,do tego pije mnostwo wody,jesc nie chce mi sie praktycznie w ogole, nie przerywajcie,warto sie przemeczyc i potem wcisnać sie w ulubione ciuchy,na mnie juz dzisiaj wszystko luzniejsze,potrzeba tylko silnej motywacji,3 majmy sie dziewczyny

Nowa, eurydyke jesteście?? anonse erotyczne to przykro mi ze tak uwazasz i masz kompleksy na tle swoich bioder

A jeszcze takie pytanie moĹźe i głupie, ale czy jest naprawdę duĹźy % ludzi co po tej operacji mieli takie komplikację iĹź musieli lekarze amputować nogi albo umarli? Witaj. szukajcie a znajdziecie, osobiscie polecam Denique 6)Technoboy - Into Deep (A1 Rocco & Bass-T Remix) Ja tak patrze sobie i widze ze jakies nogi mi przed oczami lataja i pytam czy ktos tam jeszcze lezy na lozku ze mna seks ogłoszenia
Pytajnik, proszę o porady co do farbowania i z jakiej firmy polecacie kolorek pozdrawiam Mam dobry sposób na drętwienie rąk - naprawdę działa! Rozne sa opinie o swicy. :/ czyli znowu jestem w punkcie wyjścia - trzeba czasu... Czesc dziewczyny! moja zonka juz tam jest nie na stale ,ale jak dojedziemy to pewnie tak , my chcemy do niej dolaczyc ?
Przekąska:
Mateusz Kusznierewicz
Jest to czas po prostu stracony.
czy to jest toooooooooo, pytasz, czy to jest to u mnie się sprawdziło, ale zaobserwuj, czy ten ból jest inny niż przez @, jeśli tak, to to jest to!
Dlatego bardzo szybciutko przeszlo
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 19, 2014 19:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Główna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: