|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Mar 19, 2014 18:43 Temat postu: Czecha jest fajny gabinet, nazywa się Stomadex, mają profe |
|
|
---> cree79 - nie dziwię się ze jesteś jednym kłębkiem nerwów, przecież to jakaś paranoja jeździć po różnych laboratoriach i z każdego inny wynik. adwokat kraków Albo chociaż nie zaszkodziła? minimaizer
=============================
no i tu mam pytanie 3 dni po kuracji współżyłam.
Łykałam systematycznie chrom - ogranicza łaknienie na słodkie i L - karnitynę przed ćwiczeniami, później dołączyłam do tego zestaw witamin, bo za szybko chudłam i zaczęły mi wypadać włosy.
i bedziesz miałą z głowy problem wymyslania zabaw info na stronie oragnizatora tego pokazu:
Teraz tam mam praktyki także wiem.
Najpierw jest czesc pisemna- gramatyka+test rozumienia rozmow i mowy+ test rozumienia tekstow+ umiejetnosc komuniktywnego pisania.
bo nie wiem jak długo to zniosę.
Pozniej trafiaja przypadkowi klienci ktorzy szukaja pomocy na forach tak jak ja....
Dziś sobota to dopiero siadłam przy kompie. sex anonse czesc dziewczyny!!u mni skonczony 8 tc, i co do buli brzucha to ich nie mam ale kluja mnie jajniki i to czasami mocno ale jak sie duzo zginam!tych buli jak na miesiaczke raczej juz nie czuje ale jak bylam w pierwszej ciazy to czulam sia jak przed miesiaczka bardzo dlugo bo prawie do 3 miesiaca i dlatego dlugo nie wiedzialam ze jestem w ciazy bo to mnie zmylilo a ze miesiaczki mialamnawet co 40 dni wiec czekalam no i z ciaza bylo wszystko ok!!tak wiec roznie z tymi bulami bywa!!mnie np, piersi malo bola,a kilka dni po terminie @ byl moment ze w ogole przestaly bolec i pojechalam na usg a tu serduszko bilo!!dlatego kazda musi sie wsluchiwac w swoj organizm i bez nerwow!!duzo zdrowia kazdej mamie!!!!!!
Tylko ze ja jestem strasznie chuda i jakbym jeszcze po tej glodowce miala schudnac (a pewnie tak jest no nie?) to by chyba mnie wcale nie bylo widac ja natomiast powiększyłam 1 ml Stylage praktycznie nie miałam żadnej opuchlizny i rekonwalescencji efekt bardzo naturalny, miałam małe wąskie usta więc teraz wyglądają....normalniej Nie ważne że wymiotowałam wtedy nawet po kilkanaście razy dziennie, tyłam mniej więcej tak szybko jak ty. a może właśnie się w takim towarzystwie obracacie że tak wszystko niby wiecie.. witam mam pytanie do Laury, też chcękupić orbitreka na allegro tylko nie wiem jaki, napisz proszę model, ile zapłaciłaś.Pozdrawiam adwokat kraków
Jeszcze jedno: Tyle, że podobno po leczeniu kanałowym, po wyrwaniu nerwów, ząb nie ma prawa dalej boleć, bo rpzecież nie ma nerwów, No więc takie moje pytanie: The Bobbettes - Mr. Daj znać kiedy zaczynamy!!! Dalej czekam na paski od mamy,mam nadzieje,ze wkoncu dojda dzis. po pol roq odważylam sie pojsc oczeywiscie do innej i ta juz sie mną zajeła Póki co trzymam się wersji 20 g wegli.
Swietny człowiek i lekarz,polecam naprawde.Prowadził moją ciąże,no i robił cc.Był na urlopie ale mimo to przyjechał do porodu.
No faktycznie sposób -2 zabiegi u chirurga (jak widać nieskuteczne) plus 10 lat męczenia się.
Dziewczęta,ale ja jestem niska i przy wadzę 48 kg nie wyglądam szczupło.Orbita chce także kupić ponieważ pojawił mi się cellulit i chce troszkę wyrzeźbić i ujędrnić ciało żeby latem jakoś wyglądało
do zaniepokojonej , mam tak samo że co jakis czas coś się zaczyna z nim dziać .Też tego nie rozumiem ;/
mam pytanie, czy sa dziewczyny ktore daja rade 1 godz na steperze???
Poprostu nie wytrzymają mi mięśnie a nie zamierzam się katować pomimo bólu.
czytalam ze mozna stosowac sól gorzką lub glauberską w celu przeczyszczenia, albo jakies ziolka ale nei wiem jakie przeczyszczaja/?? |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Sro Mar 19, 2014 18:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|