Forum Harris Paige Strona Gwna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Hej mamuśki!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Gwna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Sro Mar 19, 2014 16:30    Temat postu: Hej mamuśki! Odpowiedz z cytatem

Wiem sama ze swojej zabawy ze masturbacja jest naprawde przyjemna Ale tak naprawde jest to samo gwałt(jest to najgorsza gupota która mozna robic)zrozumiłam to wczesnie ze przez to gdy podczas miesiaczki sie masturbujesz nie jset tak fajnie mozna miec mocne bóle brzuch a co najgorsze mocne krwawieni!!Czy do was dziewczyny to niedochodzi same sobie problem sprawacie a pozniej jest tylko pałcz,ja tak niechciałam i złaujesz tego strasznie!!Przeciez mozna poczekac kilka dni jak ci sie skanczy miesiaczka chyba ze jestes cie takie napalone? seks ofertyv boże jak ja żałuje tej głupoty!
[url=http://injection-studio.com/forum/index.php/topic,136253.new.html#new]Masakra .Wszystko ich ciekawiło,wszystko ściągali i wszystko musiałam mieć dosłownie piętro wyżej.

chleb, alkohol, gazowane napoje.
Xavier i Fabienne u Wiśniewskiego i Mandaryny
dj tomcraft - loneliness
czy wy myslicie, ze plastyka brzucha to kaprys ?
To z ksiazki Oczyszczanie Organizmu- Malachowa
Urwisek witaj,milo nam,zapraszamy;]

Słyszałaś może że skuteczność głodówki spada nawet o 50% jełsi mamy kontakt z żywnością chocby wzrokowy, nie mówiąc juz o dotykaniu, a ja przeciez musze gotowac dla rodziny nic ich nie obchodza moje głodówkowe fanaberie anonse erotyczne jutro start zaczynam z samego rana odchudzanko z Lidą już sie doczekać nie moge moje nadzieje to żeby zadziałało i chociaż 2kg na tydzień ubyło bede zdawać relacje czy jeszcze żyje hehe pozdrawiam

Jedni za, inni przeciw, podobnie jak w przypadku innych szczepionek. Pomieszanie fascynacji posiadania niewolnicy pochodzacej z wyzszej kultury cywilizacyjnej, chec jej ponizenia za krzywdy doznane od krzyzowców oraz pogarda dla jej wyznania beda juz stalym elementem podejscia muzulmanów do Europejek. Wlasnie skonczylam 14 dzien 6Weidera Dzis mi latwiej przyszlo ja odstawilam bromergon na poczatku ciazy tak kazl lekarz i strcilam ciaze!!!!!! Blizna jest na podbródku.Blizna ma rozmiar 4x1 cm.A więc dużo.Nie jest do końca płaska.Nie jest tez czerwona jest biała z lekkim odcieniem rózu.nIE WIEM JAK TO OPISAC.I dermatolog mi powiedziała ze nie jest to bliznowiec tylko vlizna zanikowa.Minie w sierpniu tego roku 4 lata.@2lata temu chciałam cos z tym robic ale dermatolog powiedziała ze nie ma sensu a kosmatyczka ze naczynnka musza sie całkowicie zagoic.Znajduje sie ponizej poziomu skóry tak mi sie wydaje.A o blizne po operacji bardzo dbałam smarowałam róznym maściami.Ale myśle ze ona mi sie rozeszła bo znajduje sie w ruchomym miejscu na twarzy.No na brodzie a to sie przeciez ciagłe rusza.Chybabym nie mogła mówic ani tez jesc gdybym chciała ja unieruchomic i dlatego sie tak stało jak stało.Ale pojde na te zbiegi moze cos dadza .A potem pomysla nad jakims kamuflazem.Bo to w koncu moja twrza!!!!Nie chce sie załamywać wrecz przeciwnie chce zyc.Pojde do psychologa zeby jakos psychicznie sie zmotywowac.A wiecie co ssobie czasami mysle ze masz tak ma byc.Bo moze byłabym zapiekna no bo ładna mam twarz(ale skromna jestem) z wyjatkiem tej blizny.Moze byłabym zaidealna.Tylko najbardziej boli ze inni jak patrze na nich a tylu ludzi juz spotkalmam ze wiekszosc jest taka idealana.najgorsze to jest to jak wchodzisz do autobusu albo sklepu to wszyscy patrza sie na ciebie jak na jakis okaz.to mnie dobija.;( seks oferty
Ale to taka sama bzdura jak liczenie kalorii. Kochani muszę Was ostrzec. Zapobieganie toksoplazmozie wrodzonej może coś z tego będzie Pozdro Ja wyraziłam tylko swoje zdanie i mam do tego prawo. Myślałam, że może bedę już miesiączkować reguralnie, bez sztucznej pomocy leków.
http://kulturystyka.com.pl/a/11561 zobacz na te stronke i przeczytaj bedzie wiadomo .Powiem tylko tyle OPŁACA SIĘ
Dobry fryzjer, ale drogi
zauwazylam, ze barki mi sie powiekszyly.
tak więc zyczę wam powodzenia, zmieniajcie nawyki i nie przejmujcie sie,jak ktoś tu wpadnie i zacznie was opieprzac ( tak było na naszym topiku o lidzie i M.) po sobie widzę,ze to naprawdę mozliwe-przestawic się na razowy chlebek i jogurty naturalne nawet do zupy dla całej rodzinki.
Kolega mi polecil zeby go wogole nie ruszac...mowil ze bedzie ciekla mi z niego ropa a pozniej zacznie rosnac normalnie.
Nie wiem co mam robić i gdzie się udać, myślę też o innych metodach niekonwencjonalnych oczywiście
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Sro Mar 19, 2014 16:30    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona Gwna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Harris Paige  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!