|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 20:06 Temat postu: Gdyz nie mogÅ‚am wÅ‚ożyc sobie tabletki, gdy ja wyciÄ…gnęŠ|
|
|
Dzisiaj pytałem po aptekach o worek do lewatywy ale nie mzna nigdzie dostac, za to niektóre panie troche wyglądały na zawstydzone i zbite z tropu.
seter.waw.pl
Najpierw jeden wielki i czarny siedzial na scianie to mja mama go ubila a potem, ok polnocy juz sie przebieram do spania a nad moim lozkiem wielki pajak jakis taki bialy, w paski..
Oto moje ulubione wielkie hity lat 70,80tych koniecznie sciagnijcie i posłuchajcie bo warto!
odebrałam wyniki tokso i nie wiem jak je zinterpretowac czy nalezy biec do lekarza czy nie:
jestem załamana,chce wrócić do dawnego koloru>średni blon ...czy mam iśc do fryzjera zciągać kolor czy są inne sposoby ????
Przykładowy jadłospis na 7 dni pierwszej fazy:
Na pewno jest to łatwiejsze, szybsze , milsze- co do skuteczności to pewnie także.
A ja najbardziej.
hmmmm!!!
ok pozdro pa sfatyguj.pulawy.pl WciskajÄ… ludziom ciemnotÄ™ ze tak sie dzieje ale to gucio prawda.
Tel. Ja wybieram się teraz do Reggio, któraś z Was była, studiowała? Rozbawil mnie przy okazji bo osoba ktora to pisala zrobila zabawna literowke Nie wiem, co robic, co myslec, czy to stres, nerwy, czy antykoncepcja hormonalna? Pisz jak będzie widać jakieś efekty, to zacznę odkładać kasę Jak ja nienawidzę tych moich cieni wrrrr serwisowych.waw.pl
Mysłowice mają ładną dokumentację na Wilka, te wszystkie sms-y, które będą świetnym dowodem na rozprawie w sprawie mobbingu. Może to moja autosugestia, ale już po pierwszym dniu mój brzuchol wygląda inaczej. Zastanawiam sie co jest nie tak ze mną że po2 m-c mam już nawrót. Pierwsze kręcenie miałam tydzień po załozeniu aparatu,.. Snape mnie intrygował od poczatku, fantastyczna, szalenie nieodgadniona postać i też trudno mi uwierzyć, że rzeczywiscie jest po stronie zła. ale sa ubrania ktore nosze do dzis Oj chyba będę miała problem!!!!!!!
już byłam dwa razy na żaglach i jeszcze raz pojedziemy z mężem, wprawdzie na weekend tylko, ale zawsze to razem fajnie.
Jednak może być tak, że przyzwyczai się do jednego rodzaju stymulacji i w przyszłości będzie miała problem z osiągnięciem orgazmu podczas stosunku.
Pierwsze dwa były miłe.
zadne ziolka, feng shui, gimnatyka ,relaksacja ,cwiczenia oddechowe, trening autogenny etc nie pomagaja.
i się przyczarniłam
JESZCZE DO DR A.
ja miałam w wieku 4 lat zszywaną wargę pod ustami i koleś mi tak ślicznie zszył że nie widać w ogóle chyba żeby ktoś miał lupę ...
sfalszuje.ilawa.pl
Mam porozdwajane końcówki i gdy je roczeszę na sucho to mam siano. dla 1 osoby
Osobiście bylam u kosmetyczki (nie mam jej nic do zarzucenia) aczkolwiek polecam bardziej profesjonalne studio.
CzEKam pozdro !!!!!!!!!!!!
Ja od paru lat z moim panem mieszkam, spedzamy ze soba duzo czasu.
Gdy guma stwardnieje, rozkruszy siÄ™ i Å‚atwo jÄ… usuniemy.
zaliczylam juz 50-tke z rana i powiem Wam, ze po tym tygodniu na czczo z rana wiecej tluszczu mi z brzucha zeszlo niz po 1,5 miesiaca wieczornej walki albo mam omamy
a to srednio bo co impreza jakas obiad swiateczny to mi siÄ™ bacznie przygladajÄ… zawsze (bo dawniej bardzo szczupla bylam, a od razu anoreksja itp Plusem diety jest absolutny brak ochoty na slodkie.
Farby z drogerii zawsze wychodzÄ…!
ale nic jej z tego nie wychodzi.
Teraz na nowo zaczelam nauke chociaz z dziecmi i praca to ciezko znalesc czas.. setboli.waw.pl anakonda---badanie kosztuje ok 200zl.ja placilam 230 zl ale mysle ze warto bo wiedzialam na czym stoje.z tym wynikiem biegiem do ortopedy i szybciutko zabieg jeden potem po 3 m-cach 2.
KRETYNKI!! ALBO BIORAC TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE? Co do snape\'a wydaje mi sie ze on uratuje jeszcze kiedys harrego. Koleżanka operowała u niego piersi rok wcześniej i bardzo zachwalała także poszłam z polecenia A tak bedziemy w komplecie Pozdrawiam! serwus.waw.pl
5875659 lub prosze o kontakt inne dziewczyny ktore mialy robione piersi u tego doktora Ogólnie czuję się świetnie, tylko noce są trochę gorsze. Opieka dwa lub trzy razy w tygodniu co drugi dzień, stawka do uzgodnienia. Kiedy pomyślę, że to prawda, od razu mam ochot wskoczyć z mężem do łóżeczka i próbować Skoro to była przyczyna, to teraz będzie wszystko ok. polecam jakie pytania zadać pracodawcy jesli wiem jakie to stanowisko, jakie obowiazki, w jakich godzinach jest praca i jaka jest pensja ( bo w budzetowce to pensje duzo sie nie roznia akurat)??? Ja też proponuję Beauty Homecare.
Kawa jak wiadomo obniza drastycznie poziom cukru we krwi dlatego moze wywolywac ataki glodu.To jest autentycznie jak nalog czlowiek wpada w dygot przestaje myslec i wszystko skupia sie wkolo tego zeby cos zjesc.
Witam wszystkich!Ja miałem 3 razy aparat tzn.
Pojechałem tam pogadałem i powiedziałem o co chodzi.
Tani sprzet jest wykonany koszmarnie - widac spawy , trzeszczy , no i niestety - szybko sie niszczy.
fakt ostatni rok zaniedbałam sie z gimanstyką itp....
Tam opisane dokładnie.
bialostoczankaa - o czym Ty w ogóle mówisz?
Mówiąc bo menagersku w żywcu ktoś tu w ciula leci
Zna ktoś dobrego fryziera którey bedzie umial zrpbic dobrze fryzure emo (dokładnie blond włosy z różowymi lub fioletowymi pasemkami) ???;>
Ja miałam mieć na imię Tamara, Lena albo Natasza.
Kasieńka nie przejmuj się jakie kto ma tabletki, bo i tak prawdy pewnie nie poznamy, które to oryiginał, które podróby, które są mocne, które słabe.
sfalcowal.lubin.pl
Pozdrawiam serdecznie!
na ktorym jestescie dniu i jakie sa efekty?
Obsługa świetna, miło, fachowo doradzą - w sumie nie planowałam zmiany koloru włosów, odważyłam się i jestem zachwycona nowym odcieniem
3 tydzien wytrzymujesz - niezle piszesz ze waga spada
Jeszcze jakieś 30 kg mi zostało do zrzucenia
To co czytałam o lekarce z Sharley'a, miałam niesmak.
Ale ostatnio coś się kiepści - ta sama od początku fryzjerka tak mnie obcięła, ze po 3 tygodniach musiałm przycinać grzywkę bo miałam gar na głowie :-] serwisie.waw.pl Powodzenia.
Profilaktyka - masaże , gimnastyka, wyciągi i prądy i na razie jest dobrze. No ja nie wiem, po ilu mozna zmieniac, bo każdy mówi co innego... ja jestem wstępnie umówiona na cc na 7.08 ale może się trochę przyśpieszyć...O zmianie ceny dowiedziałam się na ostatniej wizycie..a powiedz mi co trzeba zabrać dla siebie tzn..koszulkę do porodu dają czy trzeba mieć swoją??bo z tego co piszesz to dla malucha dają wszystko. Hej Czytam o noskach, o piersiach, a ja chciałabym się dowiedzieć coś na temat liftingu twarzy. serwowalas.waw.pl
Mi się bardzo podoba,chciałam dać tak córci,ale mąż uparł się na kornelke i też dobrze powiedcie mi czy bul brzucha morze być tak mocny jak podczas poronienia szuan - mówiłam,ze sie nie znam Kontakt: ja chcialam dekoloryzacje to stwierdzili,ze nie maja czasu na to ,bo to szkolenie hahaha to jak ten fryzjer ma umiec to potem zrobic jak nie ma czasu dla klienta ?? Salon fajny i super kolor. Pracowałam na matrixie, już nie pracuję od ponad 6 miesięcy.
a smieszna sprawa z tego wyszla bo skorzystalam z kuponu na kupbon (nie wiem czy jeszcze jest), ale oferta dotyczyla pakietu masazy z analiza nawykow zywieniowych w krakowskim dualmedzie, w sumie grosze mnie to wyszlo a warto.
do tego dochodzi pora roku.
honey-m
$ jajka dziennie do tego 10 dkg masla serek i cos tam
takie:
Taka moja opinia.
Ja tez bym juz chciała wiedzieć co tak mnie męczy ...
Nie wiem co teraz mam z tym zrobić.
BRAVO BRAVO BRAVO DLA THOMASA!!!!!!!!!!
sfalduje.cieszyn.pl
mam ten sam problem co kolezanka powyzej jednak moje wlosy...e to nie wlosy to siano!!!zyc sie odechciewa;(
W życiu płodowym przeszedł zapalenie mózgu, czego konsekwencją są drobne pojedyncze zwapnienia śródmózgowe.
pierwsza,chyba ogladalam z milion razy
Pozniej ja siedziałam na tym fotelu z gołym tyłkiem, a ona cos tam mowi do mojej mamy, no wszystko jest dobrze niech sobie pani popatrzy.
Do tego dochodził cały kompleks katowania się psychicznego - to w sumie było na takim samym poziomie jak Wy macie - wizja własnej sylwetki, wyrzuty sumienia - i chyba u mnie były większe, bo ja się jedzenia nie pozbywałem, to było we mnie
GRATULUJE pracy, mam nadzieje ze bedziesz miec lepiej niz ja, mam nadzieje ze wrocisz tu i opowiesz mi swoje wrazenia, a moze nawet sie kiedys spotkamy...bynajmniej zycze powodzenia!!!!
mam nadzieje ze juz będziesz grzeczna ......
ja tez mialam podwyzszona prolaktyne ale ta druga, tzn po podaniu tabletki.
tydzień teraz jest lus i zaj**iście wygląda =D hehe ZRÓBCIE SE NAPRAWDE WARTO OSOBISCIE MAM 13 LAT =P wiem to mało jak na laskie z kolczykiem ale im młodsza osóbka tym lepiej wygląda nie hehe ..
Jak się czułam?
Najlepszy jest pseudo-KOS z Mysłowic - mister Wilk.
; sfinansowal.lapy.pl i rozumiem że pasta do zębów powinna byc bez fluoru?
Po trzecie nie kupisz tu białego sera, kiszonych ogórków, kapusty kiszonej i wielu wielu polskich rzeczy. Pamiętam,ze byla to droga inwestycja w swoją urode ,ale opłacalna. Niestety nikt za bardzo nie potrafi zrozumieć takiego problemu, ani bliscy, ani, jak widzę, ludzie na forum. No właśnie pół godz temu kochałam się z Mężem ( staż małżeński 6 lat ). Pierwsza jest klasyką. sfabrykujesz.katowice.pl
I co by o nim nie mówić, ile by szpilek mu nie wbijać - jak ktoś nie jest jego fanem - to trzeba kurna przyznać, że gość ma charyzmę i wie, do czego zmierza. mam podobną sytuację. Ps. Lech czy Jarosław? Moi drodzy, chirurg to ostateczność. Jak do tej pory wszystko oparte było w większym lub mniejszym stopniu na schemacie wakacje-szkoła-koniec roku szkolnego, ale TEN rok bedzie inny niż wszystkie buty sportowe - zeby nie powiedziec adidasy ale juz druga pare znosze i nie zanosi sie na to abym miala sie z nimi niedlugo rozstac Wiec z moich doswiadczen wynika ze to dobra marka, wyrob wart swojej ceny i wogole...
Jak milo, ze coraz nas wiecej!
Miłego Dnia Dziecka !
pije tylko soki z sokowirówki i nic nie jem, czuje sie ok, tylko w glowie marzy mi sie pizza...do czego zmierzam.
Włosy się układają po myciu rewelacyjnnie!
może to objaw czego innego, ale moja mama mówi, ze w ten sposób rozrasta sie macicia czy jakoś...
Teraz jestem na etapie szukania zajecia
maciaczek123456
bedziesz zabawiala starszych panow... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 20:06 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|