|
Harris Paige Paige Harris
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1170 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 19:12 Temat postu: Praktycznie wszedzie: |
|
|
może jest to limfa która jest normalnym zjawiskiem.
serwowaly.waw.pl
hmm... Take That - How Deep Is Your Love
hej,
Naturalny-jasny brąz
Tego samego dnia kupiłam sobie kolejną farbę w kolorze ciemnego brązu, włosy powinny być brązowe a jaki się okazało były rude i to prawie jak kolor czerwony..
a jakaś stronka z tymi bucikami ..:> może znasz?..
Mam 26 lat, a czuję się na co najmniej 62.
U2 - Sunday Bloody Sunday, New Year's Day, With or Wiyhout You, One
a ja jak głupia siedzę i ryczę bo zastanawiam sie o co chodzi nie można wyprowadzić się nagle z dnia na dzień.pomocy
na stanowisku kierownik magazynu zarobisz 1700 netto
witaj walczaca,
skad w was tyle jadu?
co tak pusto??? sfiksowal.babia-gora.pl Mam nadzieje, ze komus w ten sposob pomoge, bo tez przez to przeszlam i wiem co czujecie...
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć. W pewnym momencie weszła pewna pani i potrąciła tyłkiem stojący stolik z narzędziami chirurgicznymi...padł okropnie metalowy dżwięk. Moze coś powiesz o sobie ? Na prywatne wizyty u endokrynologa, ginekologa itd wydałam majątek. Ufarbowało mi sie pół głowy powiem wam, że wyglądało to nawet fajnie[wyglądało to tak jak by tak miało być ] ale ja nadal chce rudy. sflaczeje.podhale.pl
Nie mogę normalnie funkcjonować minęło dwa miesiące od tego. ostatnio jakos w ogole postanowilam wziac sie za siebie. Miesiaczke (chociaz nie wiem czy to tak mozna nazwac) dostalam wczoraj-planowo,ale byly to bardziej brazowe plamienia i dzisiaj nie ma juz po nich sladu:/ troche sie przestraszylam jeszcze nigdy czegos takiego nie mialam . Dlaczego? Mona007 - jak w taką zimnicę pić zimne piwo? tu mnie jeszcze nie było..;P
Ty masz chyba jakies mocno skrzywione widzenie swiata
właściwie wciąż siedzę i myślę o nim itd......
mam ochotę powiedzieć, że to się okaże w praktyce jaka jestem, jak mnie Państwo zatrudnią, że nie będę się tylko teoretycznie zachwalać, jak produkt na sprzedaż.
Macie jakies linki do fajnych stron z ktorych korzystacie,gdzie mozna znalezc etapy itp?
Gora 10.
proszę poradźcie mi jakiej firmy kupić akryl.
Ale Skrzynecka to by chyba pasowała, rzeczywiście nigdzie przecież nie gra, ale czy często bywa w gazetach...?
Czy w czasie głowdówki są wskazane codzienne ćwiczenia?
nie mowie o sobie ale nie udawajmy takich swietoszków
szkoda ze jest nas wiele...
Ja z kolei mam pytanie w kwestii ubezpieczenia OC rzeczoznawcy.
sfera.swidnica.pl
Mam nadzieje że się szybko zagoi. Też miałam ten problem z wrastającym paznokciem i chętnie podzielę się z Wami moimi przeżyciami z wrastającym paznokciem
nie ppciąga cie kobieto, bo nie masz szansy na takie wymiary.
gggggg to jakbys mogla to bardzo prosze tez o fotki przed z gory dzieki
czesc dziewczyny
No ale zobaczymy jak to bedzie, szwy jeszcze pewnie z 10 dni bede musiala nosic a potem bardzo dbac o blizne (zaopatrzylam sie juz w jakies kremy, masci itp.
wiecie jak najszybciej kiedys mi sie udalo schudnac?to bylo jakies 3 lata temu,w 3 miesiace schudlam 30 kilo!i czulam sie swietnie!(bo teraz jestem po prostu ostatni zdechlak,czasem nawet nie mam sily rano po 12 godzinach snu zwlec sie z lozka )
Sa rozne pozycje.
nie opuszczę Cię aż do śmierci!
ale przecudne!
wiecie co ja nie wiem ale jak to czytam co sie dzieje to chyba jutro nie ide do roboty,no bo chyba lepiej mi będzie w domu przy Tyskim albo Lechu.
-żel na tipsie (tips french, tips mleczny) + malowanie 35 zł.
nie poddawajcie się, ćwiczcie!!!!!!! sfalerycie.mazury.pl po pierwsze poszlam do fryzjerki.
A co do ALKOHOLU Jem wystarczajaco 4 razy dziennie. / Cały czas mnie mdli od tego. z czego oczywiscie jest czesto wielka kłotnia, jak to ja dochodze kilka razy, a Ty wcale... Ja jeszcze mam trochę czasu do narodzin maleństwa, więc na razie się nie martwię. sfastrygujesz.polkowice.pl
nie bez powodu kręci się tak powoli. wspierajcie mnie, żebym wytrwała... polecam szkolenie w berlinie - fajna cena i naprawdę robi wrażenie. namocz porzadnie jeszcze raz, niech odrobine obcieknie i zawies mokra na okno. Natomiast jeżeli chodzi o szkolenia to polecam w hurtowni Monimar tez w rybniku naprawde pełny profesjonalizm i czarny golf? maila.
w kilku miejscach dent niedelikatnie zahaczyła o moją odsłoniętą szyjkę (boże, co za ból!), kilka razy o dziąsło.
Ja za 2 ml dałam 2500 i to tez duzo jest.....
Witam, zapraszam na nowe forum pazurkowe:
Tylko że nigdy nie było sprawdzane czy pęcherzyk peka...
Silvergold Margosiek cieszą mnie Wasze słowa.
- Nie zdałam jednej z matur ponieważ przejadłam się i źle poczułam
do babkaaa
sfigmografia.zgora.pl
Mam wrażenie, jakby mój organizm przez dwa tygodnie zafundował mi zestaw objawów ciążowych, a teraz sobie odpuścił.
http://www.estien.pl/glinka-czerwona-algi-p-1 5.html
bo ja wiedzialam ze ludzie oczyszczali.nos.tylko sie.balam
CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!
watpie.
Pogoda piękna, ciepełko nareszcie!
Jak najbardziej!
Na nic nie wskazywało ze zacznę rodzic,rano byłam na zakupach kupiłam ciacho kwiatuszki dla tesciowej,szwagierki i babki mojego faceta. sflaczeli.polkowice.pl babaj:
1. Czy to oznacza, że dobrze wykonywałam ćwiczenia? Sama bedziesz chodzila na ta silownie? jak ktoś chce być w centrum uwagi to nawet na katar będzue umierał Nie zla reklame ma rowniez caly fort piontek (tam jest ten fitness club) ja mieszkam nie daleko .Moj maz mial w forcie nie dawno spotkanie zarzadu w restauracji a( bylo 16 osob ) wyobrazcie sobie ze w trakcie spotkania zostali wszyscy wyproszeni kobieta byla nie mila dlatego ze sie okazalo ze ma przyjechac wlasnie grupa z polsatu i beda potrzebne miejsca wiec nie zalezalo im na klijentach ale na reklamie.Dodam jeszcze ze do programu moglyby byc wybrane takze kobiety np. serwomechanizmie.waw.pl
witam lepiej na lezaco czy na tygryska? no ja dokładnie nie wiem,ale najlepiej weź i zadzwoń do gabinetu i sie zapytaj,zadzwoń też do kasy,bo do końca nie wiem czy aby to nie jest refundowane(domyślam sie,ze to chodzi o ząb z przodu?) bede bez neta przez kolejne trzy tygodnie. Prośba o zgodę kierowana jest za pośrednictwem proboszcza parafii, najlepiej własnej lub tej w której zamierza się zawrzeć związek małżeński. mialam podobnie caly czas ze mnie ''wylatywala'' rozpuszczona tabletka wiec to normalne przeciez ci sie tam nie wchlonie tabletka . Dobrze jest tę wodę zmienić ze dwa razy.
A ćwiczenia muszę wykonywać na płaskim podłożu, czy mogę np na materacu ?
ja mam DSH2, na uni hamburg nie mozna z tym studiowac,ale jest tu tez departament wirtschafts-und politik , gdzie mozna ekonomie studiowac, dlatego sprobowalam za pol roku tez tam i udalo sie.
wyszlo mi 2600 t o ostatnie...
Czesc dziewczyny mi kazali myc wlosy dwa razy dziennie szamponem przeciu lupiezowym,najlepiej nizoral mi zszedl troche kolor ale jak macie braz czy rude to wam wyjasnieje ja jeszcze mam szampon i odzywke do blad wlosow a mam czarne przez moja glupote powdzenia
w gore
Możesz też zostaw
Szukamy fryzjerki narazie TFP, później komercyjnie.
Kobiety niejedna z nas chciała juz wyglądać lepiej a teraz żałuje, tak jak ja.
no to trzeba się brać za pokochanie siebie
sfinks.naklo.pl
www.doktorbart.pl
w koncu to tylko dwa dni, prawda?
Najlepsze są melon
moze i ma co nie co tu i tam-ale lepsze to niz byc wieszakiem-nie obrazajac wieszakow hehe
http://allegro.pl/sliczne-i-modne-na-wiosne-4 4-i3121902800.html
bylam u lekarza ..
Moje wyniki z badania krwi były w porządku oprócz :
Ja rówzniez znam paru młodych księzy i to nie tylko z ołtarza ale przede wszystkim z ich zycia prywantego.
ogólnie im mniejszy salon tym taniej i mniej profesjonalnie, choć niekoniecznie brzydko
Nie wspominając o wygodzie nosząc te buty czasami zapominam że je mam na sobie.
Próbuję razem z klientką dobrać odpowiednią fryzurę lub kolor.
mogę się pochwalić płaskim ładnym brzuszkiem a ta blizna oszpeca mi ten brzuch w moich oczach bo ludzie raczej tego nie widzą setow.waw.pl Witam wszystkich.
Ja mam mięso na wieżchu i chyba mi sie paznokieć wrastający przebił przez skóre A teraz boję się iść do chorórga zreszta bylam juz 4 razy i dalej sie wrasta Wizjonerka od siedmiu boleści. no na brzuchu mam parę ciemnych włosków za rok. Cześć dziewczyny! sfajcze.kutno.pl
Robię co mogę żebym z moim małym tak nie było. Cześć.Aparatem ilizarowa miałem wydłuzana noge 2 razy i raz ręke, wiec jak ktos ma jakies pytania to walić na gg 4893180. Witaj! i UZYWANE !!! Połomski czy zyje czy nie zyje nie jest ojcem dziecka (blizniaki) Brodki Efekt był taki, że w dniu ślubu, ryzyk-fizyk, pojechałam malować się do dziewczyny, kosmetyczki, która dzień wcześniej robiła mi tipsy. Mój jest zupełnie nienasmarowany, a i tak chodzi cichuteńko.
http://www.youtube.com/watch?v=Twa1yFemu10
Oni nie mają imienin.
20 zobacze sie z tymi samymi ludzmi, na przekór im pokażę ze potrafie !!
Pozdrawiam wszystkich !!!!!!
oto link:
Na Allegro sa fajne, a ja juz jestem pełnym członkiem, więc jak mój chłopak przyjedzie to pomoże mi wybrac hehe.....
na pytanie jakie mam dobre strony i jakie mniej dobre odpowiedzialam |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Wto Kwi 08, 2014 19:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|