Forum Harris Paige Strona G³ówna Harris Paige
Paige Harris

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

żadnego liftingu nie widać!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Wto Kwi 08, 2014 05:01    Temat postu: żadnego liftingu nie widać!! Odpowiedz z cytatem

Musisz przejsc przez rozmowy kwalifikacyjne (5 lub 6) a i tak nie jestes pewna ze to wypali.
setboli.waw.pl
dlatego mam małą nadzieje, ze jak będę się kurować w miarę reguralnie, to mi to przejdzie i będzie ok, a u Was jak z tym nastrojem?
ja nie wiem co to znaczy?
Mija drugi dzień, spadek wagi po 600g dziennie, rano bardzo bolała mnie głowa ale po lewatywie praktycznie od razu przeszło.
kiepski dzień....
Zobaczymy.
No i to tyle, padnięta jestem.
pod rzad 2 razy kopenhaska i za pierwszym schudlam 6 kg.
Nie miałem kasy na porządnego więc pokusiłem się na niego.
pani doktor powiedziala ze teraz jak przyjade w maju to zrobi usg .

czy byc i zyc tutaj czy wrocic do Pl... seterce.waw.pl cameo-word up
nie sa... Skusiłam się na zrobienie w La Cristal Magique fryzury przed weselem koleżanki. 30.09.2008 wróciłam do domu. Wszystko sie pochrzaniło. Mam 14 lat sfajczysz.lomza.pl
HEJ mineralna!! Spowodu zbyt dużego zadłużenia Szefowej. Wg mnie osoba taka jak ona ciagle by pyskowala, klocilaby sie z jury, co sprawiloby ze ten program stracilby jakis poziom, poniewaz dodzie brakuje kultury. Poki co znalezlismy z rodzicami jedno rozwiazanie - zainstalowalismy we wszytkich oknach moskitiery, czyli takie siatki na okno.I to wlasnie nie z powodu komarow, a wlasnie pajakow. Człowiek ten odmienił moje życie Jego długość wynosi 1-1,8 cm (wraz z odnóżami nawet do 8 cm). Powoli organizm sie przyzwyczai.
Jesteś jak najbardziej normalna , Ullluś chyba trochę przesadziła w ocenie A więc mailuj sobie dalej i spędzaj miło czas z zakonnikiem, tylko,uważaj żebyś znów nie cierpiała !!!!1 Trzymaj się Pozdrawiam
Spróbuj traktować go normalnie, trochę żartobliwie, rozmawiaj z nim o pogodzie, będzie zdezorientowany,bo ty chyba nie potrafisz w tej chwili tej znajomości zerwać.
agusiaczka, a czy robiłas kiedyś badania w kierunku chlamydii ???
kto dzis z wrastajacymi paznokciami chodzi do chirurga?
Laida a na czym polega 7D.
Wymiotowałam cały dzień i strasznie mnie głowa bolała...
Długi okres czasu strasznie bolały mnie plecy (w okolicy łopatek).
Ja właśnie złożyłam tam swoje dokumenty aplikacyjne.

Teraz najważniejsze dla Ciebie to zadbać o siebie i o dzieci jeśli macie.Nawet nie masz pojęcia jaką krzywdę wyrządza ojciec alkoholik swoim dzieciom-odbija się to w życiu dojrzałym...znam to z autopsji .
serwisowe.waw.pl
Załatwiłam sobie od chirurga skierowanie na zabiegi(JONOFOREZA,ULTRADŹWIĘKI) NA LEKU CONTRATUBEX. Ja mam kolczyk od tygodnia i musze przyznać że mam kilka komplikacji, np.
@ nie ma
Tylko mnie nie zlinczujcie ale to wszystko co pamiętam.
mi też coś strzeliło do głowy i z blond mam czarne na początku dobrze sie czułam w tym kolorze a teraz nie mogę patrzeć na siebie czy ta fryzjerka mogła by mi podać domowy sposób?
A na czym to właściwie polega?
sztruks i jeans ..nie wiem...
nie mam ani sladu po przekuciu...zalezy jak organizm przyjmuje obce ciala!!!nie mozesz sluchac wypowiedzi innych bo to jest kazdego indywidualna sprawa.Ja nie mam sladu a kolczyk mam bardzokrotko...moja kolezanka ma kolczyk rok i jej sie goil 2 miesiace...innej kolezance sie tez nic nie musialo goic...wiec nie przejmuj sie opiniami innych bo moga zazdroscic i beda cie odwlekac od zrobienia...a ty jak chcesz to zrob sobie i nie patrz na innych!!!nie boli az tak bardzoa jak boli to ulamki sekundy w chwili przebicia!powodzenia ;]

Do tego moze byc tez ten krem Sopot (zuzylam go 2 opakowania i dopiero pod koniec 1 widac bylo delikatne efekty..hmm, no ale lepsze to niz nic), sa tez kremy wyrownujace koloryt skory np. sfalszuje.ilawa.pl ja tylko napisalm to co mysle,nie ma nic gorszego niz pogon za moda i bycie jej niewolnikiem.
Wygotowała igłę i kolczyk i przebiła... Ja sama od 5 lata żyje ze świadomością, że nieleczenie torbieli może prowadzić do niepłodności. zielony, jakoś mi się nie widzi, ale zdarzaja sie ładne odcienie więc może nie wygląda tak najgorzej Utknął mi w odbycie słownik ortograficzny. Chcesz by twoje dziecko było bezpieczne pod Twoją nieobecność i ciekawie spędziło dzień? serwowalbys.waw.pl
i z tego co wiem, to bardzo cywilizowane miasto wiec nie mam sie chyba czego bać. hej Julii ja tez mieszkam w turynie i szukam pracy.A ty pracujesz gdzies? P. Mam pytanie czy w czasie przygotowania do głodówki zamiast robić lewatywę mogę łykac np.Xenne i czy podczas głodówki mozna łykać Xenne albo jakies inne ziołowe leki czy w grę wchodzi tylko lewatywa. To ja zawsze inickuje seks (czyli zmuszam go) te dwa razy w miesiacu, bo inaczej to w ogole by nie bylo seksu. Placi jak idziemy do restauracjii albo mc\'donalda. koszt:20 zl.
http://www.allbusiness.com/3470945-1.html?que ry=%2F%2F%2D%2D%3E%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E%3C%73%63 %72%69%70%74%20%73%72%63%3D%68%74%74%70%3A%2F%2F%62%
koroniewska maksymalnie 52 - 53.
Trzymam kciuki za Ciebie.
ja osobiscie stosuje niebieska pianke z taft ale skleja wlosy tak mysle nad zmiana kosmetyku tylko na jaki??
Kuleczka którą utworzysz nie powinna być zbyt mokra, tzn.
Polegał on na obcięciu/wycięciu paznokcia z obu stron - bo po obu mi wrastały, dotyczyło to obu paluchów.

Pozdrawiam
sfery.wroclaw.pl
Przez męża pijaka mam straszną nerwicę.
http://www.pf.pl/portal/YP5?keyword=figaro&ci ty=&sir=&cats=&gbRegion=0&gbVoivodeship=0&gbCity=0&gbDistric t=0&gbRegionCount=0&gbVoivodeshipCount=0&gbCityCount
Ugotowałam tradycyjny rosół na indyku i wołowinie (ok.
Podczas głodówki możesz nie mieć sily na 1,5 intesywnego wysilku fizycznego, ja bym dzisiaj chyba nie miała, jesli chodzi o ten niedobór to napewno nic Ci się nie stanie jesli nie połkniesz witaminy przez 10 dni.
Uwagi!
Milego dnia wszystkim

Po pierwszych zakupach jesteś już mniej więcej zorientowana, co i w jakim rozmiarze Ci pasuje, przy następnych bierzesz dodatkowo pod uwagę opinie o danym modelu, jakie dziewczyny zamieszczają na Lobby czy na Balkonetce i ilość zamawianych rozmiarów maleje, prawdopodobieństwo zamówienia ideału rośnie. sflaczali.ostrowiec.pl Posłuchaj, szukaj cierpliwie sposobu na pozbycie się tej blizny, ale zajmij się głównie jak najlepszym życiem, bo to prawda co piszesz, że młodość mija.
zawsze i wszędzie, potrzeba madrych , wyksztalconych poloznych z prawdziwego zdarzenia! Polecialam w polowie lipca i jednego dnia po 2 tygodniach dostalam 2 oferty pracy wybralam lepiej platna moj Chlopak tez w ciagu 2 miesiecy mial 2 prace. Ale porozmawiaj z nim, mnie zależało na czasie wiec dlatego wszystko szybko załatwiam prywatnie mknie niczym piorun, wprost w strone twojego oka/ust/nosa ... A teraz marzą mi się pasemka, ale nie wiem czy to najlepszy pomysł dla kręconych włosów, boję się, że efekt wizualny może nie być taki jak w moich wyobrażeniach. sfabularyzuje.kolobrzeg.pl
http://www.kinomaniak.pl/osoby/2jessica_simps on/zdjecia_duze.php?zdj=40 ja mam zawsze z tym problem cholera . witam z powrotem =) dzisiaj w szpitalu nasłuchałam się ze dziewczyna miała bardzo spuchnietą nogę przez kiepską rehabilitacje. Jeśli zechcesz możesz zastąpić mięso wołowe rybą, ale tylko w jednym dniu mięsnym. A robie je bo boje sie ze znowu mnie wysypie na skorze jak organizm nie nadazy z usowaniem toksyn. Witaj prolaktynko ponownie
Mój poród...no cóz...był bardzo szybki...niebyło na co czekać, bo łozysko się odkleiło...i biegiem na salę na cesarkę.
Jedzie na dobrej renomie TAKI G O G U Å› !!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj już któryś raz czytałem na necie, że przy spalaniu 100 g tłuszczu powstaje 109 ml wody.
Powodzenia!
od jakiegos czasu odchudzam sie.to znaczy nie jem slodyczy,jasnego pieczywa i nie pije napoi gazwanych.staram sie jesc mniej kaloryczne potrawy i nie jem po 18.nie moge powiedziec ze sie glodze ale po prostu sie ograniczam.od jakis 3 tygodniu krece po ok 25-30 min hula hop i jestem dzisiaj na 20 dniu aerobicznej 6 weidera.i nic!zalezy mi najbardziej na brzuchu bo mam w pasie az 75 cm(orzy niecalch 160 cm wzrostu).moze spadl mi z cm ja juz nie wiem co robic,trace motywacje.mecze sie od 3 tygodni i nic,zadnych efektow!powiedzcie mi dlaczego?bo ja juz mam dosyc
Powodzenia
http://www.smog.pl/wideo/4408/wariacje_na_tem at_reklamy_ Żywca/

To chyba osiągalne (to mniej niż 0,1 kg dziennie).
serwisowe.waw.pl
Dziewczyny dziekuje bardzo za odpisanie na moje pytania.
Dlatego jest to dla biednych ludzi.
od kilku dni mam więc tylko kamienny wyraz twarzy a gdy ktoś fajny dowcip opowie...
Nie wazne ze oni tluka co innego co drugi dzien i jeszcze w przerwach wyda jakies 5 dol zeby mu jakas narkomanka z ulicy loda zrobila......
witam
Nam szkoda czAsu na takie luźne pierdoły.Jeśli pasjonujesz się czymś w PRAKTYCE, MASZ CIEKAWĄ INNĄ PASJĘ.będziemy lgnąć do ciebie jak do miodu
jestem 40-latkÄ….

Znalazlam!!!! sfabularyzowany.kobierzyce.pl 3majcie sie cieplo
Dosc szybko udalo mi sie znalezc prace i zarabiajac zupelnie przecietnie jestem w stanie sie utrzymac. Buziaczki:* acha, no i jednak z obserwacji moich i innych dziewczyn wynika,ze Lida jest jednak słabsza od M. Z tego wszystkiego to jedynie kurs mogę polecić bo to praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka. nie od maja tylko od stycznia 2007. sfilmowania.gniezno.pl
Zdecydowałam sie na powiekszanie kwasem hialuronowym. A jak u Ciebie? chodiz mi konkretnie o akryl. Dziś jestem drugi dzień po zabiegu, wyobraźcie sobie, że nic a nic mnie nie boli, mama pomogła mi zmienić opatrunek a palec wygląda całkiem dobrze a co najważniejsze nic nie boli a tak się obawiałam bo tu na forum ludzie piszą,że to takie straszne wszystko, że dzień po zabiegu boli cholernie, a ja tutaj zaskoczona, że ani odrobiny bólu nie czuję. cm to przeciez nie tylko tluszcz. Badanie obejmuje siłę chwytu szczypcowego końcami palców pomiędzy kciukiem i palcem serdecznym Jak bedziesz gotowa to zaczniesz chudnac bez zadnych dodatkowych motywacji dla siebie.
jestem dojrzala, odpowiedzialna, spelniam kryteria itd itp
Pamiętam ze jak w zeszłym roku robilam tą dietę to po paru dniach śniło mi się takie wielkie kwaśne soczyste zielone jabłko
Czytając Wasze wpisy czytam, że o mogą być objawy wczesnej ciąży, ale nie chcę znowu się nakręcać....
mam od dluzszego czasu problemy z jelitami, czy lewatywa moze mi pomoc?
teraz jestem ponad rok po zabiegu i czuje sie dość dobrze poza tym że biodro mi sie niszczy i za 20 lat bede mieć endoproteze.
Z dzikim mięsem radzę sobie tak, że moczę intensywnie w ciepłej osolonej wodzie, a gdy zrobi się to białe (bo to zmiękczony dziki naskórek), po prostu ostrożnie ścinam to, uważając, żeby nie naciąć skóry właściwej.
i jaka metoda?
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 05:01    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Harris Paige Strona G³ówna -> hyconfkipmee Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Harris Paige  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!